Agregarea datelor agricole prin platforma Azure FarmBeats

În procesul de digitalizare a industriei de agricultură, pot fi întâlnite o mulțime de provocări – iar poate una dintre cele mai importante este agregarea datelor din diverse surse, sub un singur sistem, pentru ca mai apoi să se poată începe valorificarea acestora printr-o singură aplicație.

În general, datele sunt silozate – de regulă acestea vin din surse independente. Având un set larg de surse de date, problema devine cu atât mai complexă în momentul în care se încearcă agregarea acestora, astfel încât să se obțină cât mai multe informații relevate  pentru business-ul – informații ce pot ajuta în luarea deciziilor potrivite, la momentele potrivite.

Platforma Azure FarmBeats este un serviciu ce permite agregarea de seturi de date agricole, inclusiv crearea de modele de inteligență artificială, cu scopul de a dezvolta ulterior aplicații proprii, cu ajutorul cărora nu doar să monitorizăm culturile, dar și să putem prezice ce anume se va întâmpla în perioada imediat următoare, conform tuturor factorilor ce pot influenta culturile sau chiar producția finită.

Află de la Khaled Dumitriu, Azure Specialist în cadrul Microsoft, cum poți folosi platforma Azure FarmBeats pentru valorificarea datelor agricole.

Trimite mai departe

Alătură-te discuției

Adresa de email nu va fi publicată.