Climate Fieldview – soluția pentru acest sezon

Se discută intens despre viitorul agriculturii. Vorbim despre generațiile viitoare de tehnologii agricole, însă avem nevoie de soluții care să ne ajute concret în acest sezon. Marjele de profit sunt în scădere, iar natura ne pune față în față cu provocări mai dificile ca niciodată.

Climate Fieldview este soluția pe care compania Bayer o propune fermierilor. Platforma agronomică robustă vă poate ajuta să vă administrați operațiunile și să creșteți profitul în fiecare an, dar mai ales în sezonul acesta. Planificând din timp, Fieldview analizează datele de recoltat de anul trecut, pentru a crea prescripții de rată variabilă pentru semănat, concepute special pentru specificul terenului fiecărei ferme, pentru a putea profita la maximum de fiecare hectar.

Unitatea Fieldview este compatibilă cu numeroase mărci și modele de echipamente și trimite datele din cabină direct pe un dispozitiv mobil, pentru a monitoriza recoltele de la semănat, efectuarea tratamentelor, recoltat.

Urmărește materialul video pentru a afla cum poți utiliza aplicația Fieldview pentru a-ți administra operațiunile din cadrul fermei și pentru a-ți crește profitul în fiecare an, dar mai ales în sezonul acesta.

Trimite mai departe

Alătură-te discuției

Adresa de email nu va fi publicată.