Cum poți crește rentabilitatea fermei tale utilizând soluțiile digitale Yara

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, Yara a investit în sistemele digitale de monitorizare a culturilor și diagnoză exactă, toate acestea pentru ca îngrășămintele să fie aplicate la culturile agricole și horticole într-un mod cât mai eficient, pentru a combate carențele la plante, precum și pentru a recomanda produse dedicate pentru fiecare cultură.

Dintre soluțiile digitale pe care Yara le pune la dispoziția fermierilor, amintim:

  • Yara CheckIT – aplicatia pune la dispoziție imagini cu carențe de macro sau microelemente pentru 25 de culturi agricole sau horticole. Imaginile sunt foarte detaliate și vă pot ajuta să determinați în câteva minute  carența elementului de care suferă planta dumneavoastră.
  • Yara TankmixIT – atunci când doriți să reduceți timpul de lucru în câmp este necesar să amestecați mai  multe substanțe pentru tratamentele la cultura respectivă, însă recomandările tuturor producătorilor vă îndrumă să faceți un test de compatibilitate. Aplicația pune la dispoziția fermierilor o întreagă baza de date prin care puteți afla din birou dacă amestecul ce urmează să îl faceți este compatibil și poate fi aplicat în siguranță.
  • AtFarm: realizarea de hărți a solelor unde urmează a se aplica produsele pe bază de azot este generată de aplicație și poate fi utilizată imediat în calculatorul tractorului care este în legătură cu o mașină electronică de aplicat îngrășăminte în sistem variabil. Prin interpretarea automată a imaginilor din satelit, programul AtFarm vă pune la dispoziție recomandări de aplicare a unei anumite cantități de substanță activă azot si desigur produsul comercial.
Trimite mai departe

Alătură-te discuției

Adresa de email nu va fi publicată.