Amazag este o platformă despre agricultură, cu ajutorul căreia toți cei care produc sau pun în valoare mâncarea, de la fermă la farfurie, pot performa mai bine și în care noi toți putem afla cu adevărat de unde provine mâncarea.

Amazag este un loc în care, indiferent că ești fermier, procesator sau retailer, te poți documenta, poți cunoaște trenduri și poți interacționa cu profesioniști asemeni ție, pentru a-ți optimiza deciziile. Prin acces la informație corectă și utilă, fiecare dintre noi poate deveni mai bun și poate face lucrurile mai bine.

Misiunea noastră este să facilităm comunicarea și interacțiunea dintre fermieri, procesatori și retaileri.

Prin intermediul platformei AMAZAG punem la dispoziția tuturor informații corecte, astfel încât fie că suntem fermieri, procesatori sau retaileri, să putem contribui prin colaborare la creșterea calității alimentației noastre. Food is good.

Vrem o lume în care noi toți să beneficiem de hrană de calitate.

Construim la un viitor transparent în care colaborarea dintre producători, procesatori și retaileri contribuie la obținerea unor produse gustoase și sănătoase, completate de siguranța și sustenabilitatea producerii lor.

Credem în bine, colaborare, transparență și curaj.

Vrem să facem bine. Vrem să facem bine fermierilor, astfel încât aceștia să obțină culturi mai bogate și mai sănătoase. Vrem să facem bine procesatorilor și vânzătorilor de mâncare, astfel încât aceștia să aibă acces la o rețea de fermieri și producători profesioniști, responsabili și bine pregătiți. Vrem să facem bine consumatorilor, astfel încât aceștia să beneficieze de o hrană sigură, de calitate, în cantitatea necesară.

Pentru a îmbunătăți viețile tuturor este nevoie de un efort colaborativ, în care să ne unim cu toții, de la fermă la farfurie.

Responsabilitatea cea mai mare o avem față de noi înșine. Prin transparență vom reuși mereu să clădim un mediu de încredere și de ajutor.

Suntem pionieri. La fel ca toți cei care ni se alătură. Avem curajul de a schimba modul în care noi toți privim mâncarea. Avem curajul de a schimba lumea.