Platformele Cropwise Seed Selector și Cropwise Imagery

În contextul digitalizării agriculturii, provocările fermierilor din România sunt legate de  capacitatea de a decide care sunt cele mai bune inputuri necesare într-o anumită sola din cadrul fermei, precum și de a monitoriza creșterea și dezvoltarea sănătoasă a culturilor.

Pentru a veni în ajutorul fermierilor, Syngenta a dezvoltat aplicații care ajută în luarea celor mai bune decizii privind alegerea hibrizilor și monitorizarea stării de vegetație a culturilor.

  • prin platforma Cropwise Seed Selector, reprezentanții de vânzări Syngenta ajută fermierii să selecteze hibridul cel mai potrivit pentru ferma lor, prin acces la informații valoroase.
  • platforma Cropwise Imagery  este o aplicație de cercetare integrată, care folosește imaginile satelitare și, pe baza acestor, se pot prescrie diferite hărți în funcție de interesul fermierului, astfel încât acesta să poată lua cele mai bune decizii.

Află de la Gabriel Ghiță, Product Manager Cultura Porumb, Syngenta, care sunt beneficiile utilizării acestor platforme și cum poți integra informațiile la care ai acces în cadrul aplicațiilor, pentru a-ți optimiza activitățile și a-ți crește profitabilitatea fermei.

Trimite mai departe

Alătură-te discuției

Adresa de email nu va fi publicată.