Rezultate de excepție la cultura de rapiță cu tehnologia AECTRA

Îți dorești rezultate extraordinare la cultura de rapiță? Plante mai viguroase? Rădăcini mai puternice? Talie mai mare? Investește în Tehnologia integrată de nutriție și biostimulare de la AECTRA!

În localitatea Dobrun, județul Olt s-a aplicat tehnologia Aectra la un hybrid de rapiță de la KWS.

Prima aplicare a fost la pregătirea terenului înainte de semănat cu Blackjak (în doză de 4l/ha) prin încorporare superficială.

În toamnă, până la intrarea în iarnă, s-au aplicat Terra-Sorb Foliar – biostimulator pe bază de acizi liberi esențiali – în doză de 2l/ha, apoi s-a adăugat produsul inteligent NHDelta K – azot ureic stabilizat cu potasiu – în doză de 5l/ha și NutriCig Boron – produsul esențial pe bază de bor – în doză de 1,5l/ha.

Această combinație dintre animoacizii liberi esențiali din Terra-Sorb Foliar, borul din NutriCig Boron, la care adăugăm NHDelta K se comportă într-o manieră ce maximizează procesele fiziologice din planta și concentrează sucul celular , ceea ce înseamnă că plantele vor rezista mult mai bine la viitoarele temperaturi scăzute din iarnă.

La reluarea vegetației, în primăvară, s-a aplicat Terra-Sorb Complex (în doză de 1,5l/ha), care a avut ca principal obiectiv reluarea rapidă în vegetație și repornirea la maxim a tuturor proceselor fiziologice din plantă.

Apoi s-a aplicat al doilea tratament cu Bor tot cu fertilizantul foliar NutiCig Boron împreună cu NHDelta K.

Ultimul tratament a fost la apariția primilor butoni florali, cu Atonik (în doză de 0,6l/ha) care a stimulat fecundarea polenului, a generat mai multe silicve pe ramificație și mai multe silicve per total plantă.

Blackjak împreună cu restul produselor au reușit să genereze un sistem radicular mult mai viguros astfel încât plantele au consumat mai multă nutriție și mai multe resurse de apă din sol.

Plantele care au primit această schemă integrate au prezentat urmatoarele rezultate:

  • Creșterea numărului de ramificații pe plante;
  • Creșterea numărului de silicve pe plante;
  • Silicve mai mari și mai puține avortate.

În final un PROFIT mai mare pentru fermier!

Aectra Agrochemicals demonstrează încă o dată că raportul 1 leu investit în tehnologia Aectra va întoarce 3 lei PROFIT în buzunarul fermierilor!

Informații suplimentare despre produsele AECTRA le puteți găsi pe site-ul oficial www.aectra.ro.

Trimite mai departe

Evaluarea creșterii productivității la cultura de rapiță

Aurelian Palade și Flori Bădici, AECTRA AGROCHEMICALS

Alătură-te discuției

Adresa de email nu va fi publicată.