Sustenabilitate în producerea hranei

Conform statisticilor, populația lumii va ajunge la 10 miliarde de oameni în 2050, iar fermierii sunt cei responsabili să asigure hrană de calitate, în cantitatea necesară. Și acest lucru în condițiile în care anual, la nivel global, se pierd 12 milioane hectare de teren agricol bun. Pe lângă acestea, agricultura consumă resurse semnificative de apă și energie.

Viitorul sună provocator, ce e de făcut? Vorbim astăzi de nevoia sustenabilității în producerea hranei și de importanța inovației.

Este loc mult pentru a produce mai mult cu mai puțin și acest lucru necesită inovație. O companie ca Bayer are cu siguranță mijloacele, tehnologia și ambiția să fie parte din această soluție, susține Pascal Cassecuelle, CEO Bayer România, Bulgaria și Rep. Moldova.

Trimite mai departe

Toată industria mâncării va juca un rol în educarea consumatorului

Pascal Cassecuelle, CEO Bayer România, Bulgaria și Rep. Moldova

Avantajele colaborării dintre retaileri și fermieri

Irina Oprea, Category Grup Manager Mega Image & Florin Petre, Fermier PH

Alătură-te discuției

Adresa de email nu va fi publicată.