Toată industria mâncării va juca un rol în educarea consumatorului

Este nevoie de o informare cât mai corectă a consumatorului final cu privire la proveniența mâncării și la mijloacele de cultivare și producere a hranei. În acest demers de educare, este necesară implicarea întregii industrii a mâncării, de la companii de agribusiness, fermieri, retaileri și membri ai industriei Horeca. Acest lucru îl susține și Pascal Cassecuelle, CEO Bayer România, Bulgaria și Rep. Moldova:

Este responsabilitatea întregului lanț de a educa și, cu cât formăm mai multe coaliții, cu atât vom fi mai credibili în fața publicului; pentru că mesajul meu va fi altfel auzit dacă stau lângă alți membri ai industriei.

Trimite mai departe

Sustenabilitate în producerea hranei

Pascal Cassecuelle, CEO Bayer România, Bulgaria și Rep. Moldova

Avantajele colaborării dintre retaileri și fermieri

Irina Oprea, Category Grup Manager Mega Image & Florin Petre, Fermier PH

Alătură-te discuției

Adresa de email nu va fi publicată.