Utilizarea aplicației Spray Assist

Cu toții vrem să ne protejăm culturile și vrem să atingem un potențial maxim de producție. Pentru asta însă, trebuie să ținem cont de toți factorii care pot contribui la acest lucru, inclusiv de modul de aplicare a produselor de protecția plantelor, fiind cunoscut faptul că 50% din eficacitatea acestor produse este dată de modul de aplicare.

Pe lângă investiția în semințe, fertilizanți și produse de protecția plantelor, există o serie de alți factori care ne duc mai aproape de o recoltă de top. Printre acești factori sunt:

  • condițiile meteorologice
  • reglarea echipamentelor de stropit
  • alegerea corecta a duzelor.

Toate aceste elemente sunt verigi importante care, o dată reglate și puse cap la cap, ne duc mai aproape de un tratament optim. Syngenta a pus la un loc toți acești factori, care, alături de o puternică expertiză tehnică a specialiștilor, au fost reuniți în aplicația digitală numită Spray Assist.

Urmărește materialul video pentru a afla de la Gabriela Dragoș, Marketing Manager pentru cultura de cereale păioase, protecția plantelor în cadrul Syngenta, care sunt beneficiile și cum poți utiliza această aplicație pentru a te bucura de succesul culturilor tale.

 

Trimite mai departe

Alătură-te discuției

Adresa de email nu va fi publicată.