Yara: Tehnologii de aplicare a fertilizanților în cultură

În desfășurarea activităților din cadrul fermei, fermierii pot apela cu încredere la instrumente și aplicații pe care compania Yara le pune la dispoziție, instrumente care permit măsurarea anumitor indicatori ai culturilor și oferă indicații cu privire la alegerea tehnologiilor de aplicare a fertilizanților în cultură.

  • N-tester: prin utilizarea acestui aparat și a aplicației pe telefonul mobil, fermierii pot observa dacă cultura pe o anumită zonă evoluează sau stagnează din punct de vedere al absorbției azotului.
  • Atfarm: aplicație disponibilă atât pe telefon cât și pe calculator, oferă fermierului informații cu privire la evoluția culturilor în funcțiile de condițiile pedo-climatice sau în funcție de necesarul de aprovizionare cu azot și, de asemenea, poate indica cantitatea de îngrășământ pe bază de azot ce este necesară.
  • Yara CheckIT: are la dispoziție peste 20 culturi în aplicație și pune la dispoziție imagini cu carențele posibile a se manifesta într-o plantă.
  • Yara Megalab: laboratorul realizează analize ale probelor de sol, a tuturor elementelor și microelementelor necesare creșterii plantelor, pentru a determina o utilizare corectă și eficientă a îngrășămintelor.
Trimite mai departe

Calitatea semințelor oleaginoase: provocări și soluții

Ciprian Ivan, Senior Merchant Oleaginoase, Cargill Agricultura

Tehnologii inovatoare în legumicultură

Laurențiu Petrache, Director Culturi Horticole, Bayer Crop Science

Strategia de la fermă la consumator. Alternative optime de proteine.

Cătălina Dogaru, Plant Protein Senior Merchant, Cargill Agricultura

Alătură-te discuției

Adresa de email nu va fi publicată.